Kristins treningstips

- Et unikt oppslagsverk med alt du trenger av treningsprogram og treningstips

Boka er fullspekket av program og treningstips både for deg som ønsker å komme i gang med trening, og for deg som allerede er godt i gang og som ønsker inspirasjon til effektiv og variert trening. Du trenger kun treningsstrikker og en stol for å kunne utføre alle programmene i boka, men det blir også gitt tips til hvordan du kan gjøre øktene tyngre med enkelt utstyr.

 
Bestill bok

OVER 50 TRENINGSPROGRAM!

  • Smidig aktivering: 3 økter for sirkulasjon og bevegelighet
  • Kom i gang: 9 spesifikke treningsprogram
  • Hold deg sterk: 9 spesifikke treningprogram
  • Miks-program: 18 varierte treningprogram for kondisjon og styrke
  • Trening ute: 9 varierte treningprogram og 6 fulle bootcamp-økter
  • Tips og oppslagsverk: Beskrivelse av rundt 120 spesifikke øvelser +  tips til hvordan du kan gjøre øktene tyngre + alternative øvelser

Kristin har også forhåndsinnspilt de første 22 øktene av boka. Scroll nedover for å lese mer om videoportalen.

Enkelt og oversiktlig

Det er lett å finne fram i Kristins treningstips. De ulike kapitlene har hver sin fargekode, og det gis også eksempler på hvordan du kan bygge opp din egen treningsuke. Med det alfabetiske oppslagsregisteret bakerst i boka, finner du enkelt fram til grundige beskrivelser av alle øvelsene i boka. Du finner også eksempler på øvelser du kan bytte ut med andre dersom du har skader.

Redning i hverdagen!

Denne boken gjør at jeg klarer å opprettholde styrketrening i hverdagen! Den har enkle program med gode forklaringer, du kan bruke alt fra 10 til 40 minutter - helt genialt at du kan tilpasse øktene til det du har tid og lyst til. Anbefaler den på det varmeste!

- Inga

Oversiktelig!

I denne boken deler Kristin raust fra sin erfaring og kompetanse. Den er straight to the point og veldig oversiktlig organisert og tilbyr en rekke supre treningsforslag basert på tiden du har til rådighet og hvor godt trent du er. Anbefaler boka på det sterkeste!

- Silje

Inspirasjon!

Korte økter, lange økter, bootcamp-økter. Her har du det meste og kan få deg en kjempefin treningsøkt uten å kjøpe inn masse utstyr. Hvis du har lyst til å trene på egenhånd (eller med noen venner), men sliter med å vite hva du skal gjøre, så er denne boken helt super!

- Elisabeth

Videoløsning "Kristins treningstips"

Det er enda enklere når du blir veiledet gjennom øktene. Start treninga nå!
Du får umiddelbar tilgang til video av:

Kom i gang - 9 videoer
Hold deg sterk - 9 videoer
Miks-økter - 9 videoer

"Det som er deilig med videoene til Kristin er at da slipper jeg å tenke selv"

- Inger-Johanne

Jeg vil lese mer om videoløsningene til Kristin