Personvernerklæring

Kreativ Trening AS er etter personvernlovgivningen ansvarlig for behandlingen av Kristintreningstips.no sine besøkendes og kunders personopplysninger.

Ansvarlig: Kreativ Trening AS, org.nr 911 990 997, Rådyrveien 11, Oppegård, NO-1413 Tårnåsen.

Kontaktopplysninger:
Telefon 99 23 03 66, e-post
[email protected].

Generell kontakt

Tar du kontakt på telefon eller e-post behandles opplysningene om deg på en sikker måte og i tråd med hva henvendelsen gjelder.

Nettside

På nettsiden kristinstreningstips.no  bruker vi informasjonskapsler (cookies) for statistikkformål med verktøyet Google Analytics.

Kreativ Trening AS kan bruke andre virksomheter til å behandle selskapets personopplysninger gjennom databehandleravtaler. Utlevering av opplysninger kan ellers skje dersom lovgrunnlag foreligger, for eksempel ved pålegg fra offentlige myndigheter.

Rettigheter og klageinstans

Du har rett til innsyn, retting og sletting i tråd med gjeldende personvernlovverk. Har du spørsmål til hvordan Kreativ Trening AS behandler dine personopplysninger, send e-post til [email protected] og merk e-posten med "Personopplysninger" i tittelen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies)
Kreativ Trening AS benytter informasjonskapsler for å samle inn anonymisert statistikk om bruk med formål om å gjøre nettsidene bedre. De fleste nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler kan det føre til at våre nettsider ikke vil fungere optimalt.

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler
Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din.