Videoløsning av Kristins treningstips

Start treninga nå!

Med videoløsningen tilhørende boka "Kristins treningstips" blir det enda enklere å komme i gang med det samme. Du får umiddelbar tilgang til videoer hvor jeg tar deg gjennom de beste styrkeøktene i boka.

Du får økter fra kapitlene:
- Kom i gang (9 økter)
- Hold deg sterk (9 økter)
- Miks-økter (4 økter)

"Å gjøre øvelsene/programmene fra boka var mye morsommere og bedre med videoløsningen. Kristins kommentarer underveis fører til at jeg gjør øvelsene i riktig tempo og på riktig måte. Hun gir tips til hva man skal tenke på underveis i øvelsen slik at man ikke belaster feil, dette har vært viktig for min relativt utrente kropp. Kommentarene underveis er motiverende og gjør at jeg får mer ut av hver økt".

- Marte Krogseth

Bestill bok + videoløsning: NÅ KUN 899,- (spar 500,-)

Så enkelt virker det!

Så snart du har kjøpt produktet vil du motta en epost med all nødvendig informasjon. Du får umiddelbar tilgang til dine videogallerier. Når du trykker på kapitlet du ønsker å begynne med, vil programmene vises i en liste og du trykker play på det programmet du ønsker å starte med. Du kan enkelt starte, stoppe og spole i treningsprogrammet.

Ja, jeg vil ha bok + videoløsning for kun 899,-
Jeg ønsker videoløsning uten bok for kun 699,-

PRØV SELV

Tyngre helkroppsøkt på 20 minutter

Denne økta er for deg som er i gang med trening og som ønsker en effektiv helkroppsøkt med enkelt utstyr. I videoportalen finner du fem økter på 10 minutter og fire økter på 20 minutter for deg som er godt i gang med trening. Scroll nedover for å se et par eksempler på økter.

 

Enkel helkroppsøkt på 10 minutter

Denne økta er for deg som ønsker å komme i gang med trening. I videoportalen finner du fem økter på 10 minutter og fire økter på 20 minutter for deg som vil i gang med trening.

 

Kristins treningstips - treningsboka for alle!

Treningsboka er et unikt oppslagsverk av treningsprogram og treningstips både for deg som ønsker å komme i gang med trening, og for deg som allerede er godt i gang. Du trenger kun treningsstrikker og en stol for å kunne utføre alle programmene i boka.

OVER 50 TRENINGSPROGRAM:

  • Smidig oppvarming: 3 program
  • Kom i gang: 9 spesifikke treningsprogram
  • Hold deg sterk: 9 spesifikke treningprogram
  • Mikstrening: 18 varierte treningprogram
  • Trening UTE: 14 varierte treningprogram og 6 fulle bootcamp-økter
  • Oppslagsverk med beskrivelse av alle øvelsene i boka samt tips til hvordan du kan trene med skader eller gjøre det tyngre
Jeg ønsker kun boka for 349,- ink porto