Videoløsning av Kristins treningstips

Start treninga nå!

Med videoløsningen tilhørende boka "Kristins treningstips" blir det enda enklere å komme i gang med det samme. Du får umiddelbar tilgang til videoer hvor jeg tar deg gjennom nesten alle styrkeøktene i boka. 

"Å gjøre øvelsene/programmene fra boka var mye morsommere og bedre med videoløsningen. Kristins kommentarer underveis fører til at jeg gjør øvelsene i riktig tempo og på riktig måte. Hun gir tips til hva man skal tenke på underveis i øvelsen slik at man ikke belaster feil, dette har vært viktig for min relativt utrente kropp. Kommentarene underveis er motiverende og gjør at jeg får mer ut av hver økt".

- Marte Krogseth

Så enkelt virker det!

Så snart du har kjøpt produktet vil du motta en epost med all nødvendig informasjon. Du får umiddelbar tilgang til dine videogallerier. Når du trykker på kapitlet du ønsker å begynne med, vil programmene vises i en liste og du trykker play på det programmet du ønsker å starte med. Du kan enkelt starte, stoppe og spole i treningsprogrammet.

Jeg ønsker videoløsningen for kun 699,-

Kristins treningstips - treningsboka for alle!

Treningsboka er et unikt oppslagsverk av treningsprogram og treningstips både for deg som ønsker å komme i gang med trening, og for deg som allerede er godt i gang. Du trenger kun treningsstrikker og en stol for å kunne utføre alle programmene i boka.

OVER 50 TRENINGSPROGRAM:

  • Smidig oppvarming: 3 program
  • Kom i gang: 9 spesifikke treningsprogram
  • Hold deg sterk: 9 spesifikke treningprogram
  • Mikstrening: 18 varierte treningprogram
  • Trening UTE: 14 varierte treningprogram og 6 fulle bootcamp-økter
  • Oppslagsverk med beskrivelse av alle øvelsene i boka samt tips til hvordan du kan trene med skader eller gjøre det tyngre
Jeg ønsker kun boka